Remo-wax | ørepleje

Remo-wax blødgør og fjerner fastsiddende ørevoks og ørevokspropper. Remo-wax Olie mindsker kløe og irritation i øregangen og forebygger ørevokspropper.

Hvordan behandles ørevokspropper og kløe i øregangen?

Remo-wax ørevoksopløsende produkter - øredråber eller ørespray - blødgør og løsner fastsiddende ørevoks og ørevokspropper, så de nemt kan skylles ud. Kan anvendes hjemme eller inden øreskylning hos din læge eller ørelæge.

Remo-wax Olie er en plejende olie, der forebygger dannelsen af ørevokspropper, forbedrer ørets naturlige rengøringsmekanisme samt mindsker kløe og irritation forårsaget af tør hud i øregangen. Olien kan anvendes efter behov og skal ikke skylles ud af øret.

Du kan købe Remo-wax på alle apoteker og på hjemmesiderne nedenfor:

Hvorfor har man ørevoks?

Kirtlerne i øregangen producerer ørevoks, og det er ørevoksens opgave at beskytte øregangen. Normalt flyder ørevoks ud af sig selv eller skylles nemt ud. Nogle har ganske lidt ørevoks, mens andre har meget.

Hvordan dannes en prop af ørevoks?

Når ørevoksen ikke kommer ud af øret, kan der dannes en prop af ørevoks. Årsagen kan være stor produktion af ørevoks, en trang eller buet/S-formet øregang eller kraftig hårvækst i øregangen. Fremmedlegemer i øregangen som f.eks. høreapparater og ørepropper samt hyppig brug af vatpinde øger ofte dannelsen af ørevoks.

Hvad karakteriserer en prop af ørevoks?

En prop af ørevoks i øregangen giver ofte en klap fornemmelse, og som regel får man nedsat hørelse. Hørelsen reduceres ofte yderligere, hvis man får vand i øret. En følelse af tæthed i øret og en hurtig forværring af hørelsen skyldes ofte en prop af ørevoks.

Læs mere om Remo-wax produkterne på www.remowax.dk.


Sidst opdateret 08-04-2022

Kontakta oss

Bestil materiale