Remo-wax | ørepleje

Løsner vokspropper og dæmper kløe i øregangen

Hvorfor har man ørevoks?

Kirtlerne i øregangen producerer ørevoks, og det er ørevoksens opgave at beskytte øregangen. Normalt flyder ørevoks ud af sig selv eller skylles nemt ud. Nogle har ganske lidt ørevoks, mens andre har meget.

Hvordan dannes en prop af ørevoks?

Når ørevoksen ikke kommer ud af øret, kan der dannes en prop af ørevoks. Årsagen kan være stor produktion af ørevoks, en trang eller buet/S-formet øregang eller kraftig hårvækst i øregangen. Fremmedlegemer i øregangen som f.eks. høreapparater og ørepropper samt hyppig brug af vatpinde øger ofte dannelsen af ørevoks.

Hvad karakteriserer en prop af ørevoks?

En prop af ørevoks i øregangen giver ofte en klap fornemmelse, og som regel får man nedsat hørelse. Hørelsen reduceres ofte yderligere, hvis man får vand i øret. En følelse af tæthed i øret og en hurtig forværring af hørelsen skyldes ofte en prop af ørevoks.

Hvordan behandles ørevokspropper?

Remo-wax ørevoksopløsende Spray eller dråber blødgør og løsner forsigtigt og effektivt ørevoks, så ørevoksen let fjernes ved en efterfølgende skylning af øret. Ved regelmæssig brug kan det hindre dannelse af en ubehagelig prop af ørevoks. Du kan selv bruge Remo-wax til at løsne op for og forebygge ørevokspropper samt som forberedelse inden øreskylning hos din læge.

Remo-wax® Olie Spray forebygger ørevokspropper ved regelmæssig brug og samtidig mindsker olien kløe og irritation i øregangen forårsaget af tør hud.

Du kan købe Remo-wax på alle apoteker og på hjemmesiderne nedenfor:

Vil du vide mere om Remo-wax produkterne? Læs mere på www.remowax.dk.


Sidst opdateret 27-05-2020

Kontakta oss

Bestil materiale