Danatekt

Et trygt valg for hele familien

Danatekt hudplejeprodukter er specielt udviklet til tør, ekstra tør, skællende, sart og udsat hud, der behøver ekstra pleje og beskyttelse. Danatekt creme kan med fordel bruges som supplement til behandlingscremer og Danatekt shampoo er velegnet til vask af sart og tør hud i hovedbunden og på resten af kroppen. Produkterne er lige så velegnede til normal hud, da alle bør tænke over, at uden udsættes for så lidt parfume og potentielt skadelige stoffer som muligt.

Produktserien består af Danatekt lotion med 21% fedt, creme med 25% fedt, fedtcreme med 70% fedt, shampoo til hår- og kropsvask, skånsom rensecreme og barrierecreme samt en brystvortecreme. Ved af bruge Danatekt produkterne, sikrer du skånsom vask og pleje af din hud på hele kroppen.

Danatekt er sammensat af milde og velkendte ingredienser og er alle uden parfume. De kan bruges dagligt af hele familien. De fleste Danatekt produkter er svanemærket og Allergy Certified mærket. Danatekt produkterne udvikles og produceres i Danmark og sælges kun på apoteket.

Du kan købe Danatekt på alle apoteker og på hjemmesiderne nedenfor:

Vil du vide mere om Danatekt produkterne? Læs mere på www.danatekt.dk.


Sidst opdateret 04-02-2021

Kontakta oss

Bestil materiale