Om Orion

Orion - building wellbeing

Virksomheden blev grundlagt i 1917 af finske farmaceuter og er siden vokset til en af ​​Nordens førende lægemiddelgrupper. Orions produkter sælges i mere end hundrede lande, og selskabet har egne salgsorganisationer i mere end tyve lande.

Virksomheden er baseret på virksomhedens grundlæggende værdier: appreciate each otherstrive for excellence og building the future.

Moderselskabet forsker intensivt for at udvikle eksisterende, og udvikle nye, innovative medicinske behandlinger.

Læs mere om Orion på koncernens
hjemmeside.

Orion Pharma

Under overfladen er folks grundlæggende behov ret ens. Vi ønsker sundhed og livskvalitet. Orion Pharma ønsker at levere innovative og omkostningseffektive stoffer, der kan bidrage til at øge livskvaliteten hos dem, der er ramt af sygdom og smerte.

Orion Pharma er koncernens største division. Vi udvikler og leverer lægemidler til globale markeder. Orion Pharmas forskning og udvikling er primært fokuseret på produkter inden for CNS (Central Nervous System), intensiv pleje, onkologi / urologi og astma og KOL.

Orion Pharma i Skandinavien - merværdi for samfund, pleje og patient

Vi arbejder for at skabe merværdi såvel som øget samarbejde med myndigheder, forskere, sundhedspleje / patientorganisationer og andre lægemiddelvirksomheder. Takket være vores høje markedstilstedeværelse i Danmark og resten af ​​Skandinavien er vi en attraktiv partner i forskellige sammenhænge. Vi beskæftiger omkring halvfjerds medarbejdere inden for markedsføring, salg, klinisk forskning og udvikling, registrering og informationsspørgsmål samt finansiering og administration.

Vi arbejder også med omkostningsbesparende generiske lægemidler, ikke-recepligtige lægemidler samt hudplejeprodukter

Se vores medicin


Sidst opdateret 31-03-2022

Kontakta oss

Bestil materiale