}

Sebamed Clearface | hudpleje

Holder huden frisk. Helt enkelt.

Sebamed Clear Face mod uren hud

Effektivt mod urenheder – skånsom mod huden

Bumser forårsages af betændte talgkirtler i huden og er mest almindelige i teenageårene, hvor talgproduktionen stiger, men voksne kan også rammes af bumser og uren hud. Sund hud med en pH-værdi på 5,5 skaber gunstige forhold for gode og nyttige bakterier.

Sebamed Clear Face produkterne har en pH-værdi på 5,5, hvilket hjælper huden med at genopbygge og stabilisere sin naturlige beskyttelsesbarriere. De aktive ingredienser modvirker bumser og uren hud uden at udtørre huden. Produkterne er klinisk og dermatogisk testet.

Du kan få hjælp til din urene hud med bumser og hudorme ved at bruge Sebamed renseskum (Deep Cleansing Foam), ansigtsvand (Deep Cleansing Facial Toner) og fugtgivende gel (Moisturizing Care Gel). Du kan supplere med Anti-Spot Gel på de mest udsatte områder. Husk at være ihærdig med din daglige hudpleje – det kan godt tage noget tid, inden du ser resultaterne!

Deep Cleansing Foam

Renseskum, der virker i dybden og modvirker fedtet hud, hudorme og andre urenheder uden at udtørre huden. Indeholder den patenterede ingrediens Montaline C40, som bekæmper bakterier. Indeholder også Panthenol, som stimulerer hudens fornyelse, tilfører fugt og beroliger huden. Anvendelse: Massér skummet ind i huden i ansigtet morgen og aften. Undgå øjenområdet. Skyl grundigt med vand.

Deep Cleansing Facial Toner

Dybdevirkende ansigtsvand til brug efter rens. Indeholder troldhassel, som beroliger huden og har en sammentrækkende virkning på porerne. Agurkeekstrakt og hydroliseret silke giver fugt til huden og beskytter mod udtørring. Anvendelse: Vask ansigtet morgen og aften med en bomuldsrondel fugtet med ansigtsvand efter rens med renseskum.

Moisturizing Care Gel

Lækker og fedtfri fugtgivende gel til behandling og forebyggelse af uren hud med bumser og hudorme. Indeholder Panthenol, som fremmer hudens fornyelse, tilfører fugt og beroliger huden, og hyaluronsyre, som øger hudens evne til at binde fugten, samt aloe vera, som beroliger irriteret hud. Anvendelse: Bruges morgen og aften efter rengøring med renseskum og ansigtsvand.

Anti-Spot Gel

Anti-Spot Gel udtørrer hudorme og urenheder i huden. Fjerner overflødig talg, fedt og snavs. Påføres direkte på bumsen.

 

Køb Sebamed her:


Sidst opdateret 05-05-2021

Kontakt os

Bestil materiale